8.4 C
Zvornik
29. април 2024.

Paketići za djecu oboljelih od multiple skleroze

Udruženje oboljelih od multiple skleroze regije Birač obezbijedilo je i uručilo novogodišnje, odnosno božićne paketiće za 42 dvoje djece članova Udruženja, rekao je Srni predsjednik Udruženja Milan Stjepanović.

Stjepanović je istakao da su paketiće dostavili djeci na kućne adrese na području opština Srebrenica, Bratunac, Zvornik, Osmaci, Šekovići, Vlasenica, Milići i Han Pijesak.

„Iskoristili smo podjelu paketića i za posjete našim članovima. Željeli smo da porazgovaramo i družimo se sa njima, jer to je veoma potrebno oboljelima koji su nepokretni. Čuli smo i sagledali stanje njihovog zdravlja, uvjerili se koje su im potrebe da bismo pokušali da obezbijedimo neku vrstu pomoći onima kojima je potrebna“, rekao je Stjepanović.

On je zahvalio kompaniji „Tropik“ iz Banjaluke koja se odazvala na poziv ovog udruženja i donirala paketiće za djecu oboljelih od ove neizlječive bolesti centralnog nervnog sistema.

Stjepanović je istakao izuzetno human odnos Gradske uprave Zvornika, jer je, po dobijanju inicijative ovog udruženja, odmah reagovala i obezbijedila pet metara kubnih drva za njihovu članicu Gordanu Rebrinović, koja je u invalidskim kolicima i živi sa 85-godišnjom majkom.

Odmah je, kaže Stjepanović, odgovorio i Centar za socijalni rad iz Zvornika i obezbijedio novčanu pomoć za ovu oboljelu ženu.

IzvorSrna

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se