23.1 C
Zvornik
02. мај 2024.

Grozdana Ristić: Nagrada me ispunila za cijeli život

Medicinska sestra-tehničar u Bolnici Zvornik Grozdana Ristić izjavila je da joj je ukazana velika čast dodjelom Medalje zasluga za narod, povodom 9. januara – Dana Republike Srpske.

„Nagrada mi mnogo znači i dodatni je pokretač da nastavim radne aktivnosti na poslu, jer je to priznanje koja čovjeka ispuni za cijeli život“, rekla je Srni Ristićeva, dodavši da je veoma srećna što je neko primjetio njenu neskrivenu želju i dobrotu na poslu u pogledu prijema i rada sa pacijentima.

Naglasivši da se preuzimanjem odlikovanja osjećala kao da se popela na vrh do samog neba, Ristićeva je rekla da se u životu ispune neke želje o kojima čovjek ne može ni da zamisli da će biti ostvarene.

Ona je dodala da joj je posebno drago da su svi zaposleni u Bolnici Zvornik, na prijedlog da bude nagrađena, jednoglasno prihvatili, odnosno da su svi komentari pozitivni u vezi sa njenom nagradom, te da je po povratku na radno mjesto, svoja osjećanja i radost podijelila sa kolegicama i doktorima.

Ristićeva je počela da radi u Bolnici Zvornik 1985. godine na poslovima medicinske sestre u Internom odjeljenju, ali je nakon izvjesnog vremena imala prekid na poslu zbog tragedije u porodici.

Ponovo je počela da radi 2001. godine u Internističko-kardiološkoj ambulanti.

„Radim na prijemu pacijenata koji dolaze na preglede i kontrole u kardiološku, endokrinološku i internističku ambulantu u kojoj svakodnevno radi pet doktora“, rekla je Ristićeva i dodala da je veliki obim posla, vrlo često, sa više od 160 pacijenata dnevno, ali da voli da pomaže svima koji zbog zdravstvenih problema dođu ljekaru.

Ristićeva je zahvalila svima koji su primjetili njen nesebičan rad i doprinijeli da bude nagrađena Medaljom zasluga za narod za poslove koje obavlja.

IzvorSRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se