23.4 C
Zvornik
28. април 2024.

Građani pred Sudom BiH: Podrška predsjedniku Dodiku

Mnogobrojni građani okupili su se ispred zgrade Suda BiH kako bi pružili podrušku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku koji će se pojaviti na današnjem ročištu iako nema uslova za njegovo održavanje.

„Sudija je zatražio da dođemo. Idemo, iako nema uslova za pretres“, rekao je ranije advokat predsjednika Srpske Goran Bubić.

Podsjećamo, ranije jutros Bubić je saopštio da je odbrana vršioca dužnosti direktora Službenog glasnika Miloša Lukića zatražila odgađanje današnjeg ročišta pred Sudom BiH, s obzirom da je Lukić u bolnici.

Bubić je za RTRS rekao da ne postoje uslovi da danas počne glavni pretres i da ne vidi svrhu ročišta.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske saopšteno je da je Lukić juče primljen kao hitan slučaj te da se nalazi u Klinici za kardiologiju UKC-a Srpske.

„Pacijent je hospitalizovan zbog hipertenzivne krize i sumnje na akutni koronarni sindrom i prema riječima prof. dr Tamare Preradović Kovačević, načelnice Klinike za kardiologiju trenutno su dijagnostički i terapijski protokoli u toku i ostaje na daljem praćenju i liječenju u ovoj Klinici“, navedeno je u saopštenju.

Ročište je zakazano za danas u 13 časova.

IzvorATV

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se