6.4 C
Zvornik
28. април 2024.

Dodik: Republika Srpska ima kapacitet da se odbrani od nasilja stranaca

U narednim danima sarajevske stranke, koje su progurali Amerikanci da naprave vlast u Federaciji, imaće priliku da pokažu da li ostaju pri svojoj rušilačkoj politici koja čini da BiH ima sve manje svaki dan ili su za rješenja koja su koncipirana na Ustavu BiH, prokomentarisao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

On je u objavi na društvenoj mreži Iks još jednom istakao da Republika Srpska podržava dejtonsku BiH i čuva je od onih koji bi svojim sumnjivim aktivnostima da rasture Dejton, kako je napomenuo.

„Ponovili smo to bezbroj puta, koliko god se oni pravili ludi da je naš odgovor na sve njihove aktivnosti kojima žele da umanje vidljivost Srpske jasan. Republika Srpska ima kapacitet da se odbrani od nasilja stranaca i neka niko ne sumnja da će to i uraditi“, poručio je Dodik.

Oni koji se uzdaju u Šmita, samo mogu da sanjaju da će se on u Republici Srpskoj ikada pitati, dodao je predsjednik RS.

„Srpska u danima slavlja i svaki dan u godini radi i radiće na jačanju svojih institucija i nikada neće dozvoliti da razni ilegalci ponižavaju te institucije, kako se to dozvoljava u federaciji“, naveo je on.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se