8.4 C
Zvornik
29. април 2024.

U Srpskoj i sutra snijeg

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra je povremeno moguć slab prolazni snijeg ponegdje na istoku, dok će u ostalim predjelima biti sunčano uz slabu do umjerenu oblačnost.

Ujutro se očekuje prestanak padavina, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Poslije podne dolazi do smanjenja oblačnosti na jugu i zapadu, a uveče će biti pretežno vedro i hladno uz formiranje magle u dolinama rijeka i po kotlinama.

U Hercegovini i na jugozapadu duvaće umjerena bura, a u drugim predjelima slab sjeverni i sjeveroistočni vjetar, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus četiri do dva, na jugu do pet, u višim predjelima od minus sedam, a dnevna od nula do šest, na jugu do 10, u višim predjelima od minus četiri stepena Celzijusova.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Kneževo minus jedan, Han Pijesak nula, Bijeljina, Zvornik, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Drinić, Sokolac, Srebrenica i Čemerno jedan, Banjaluka, Prijedor, Doboj, Višegrad, Kalinovik, Sarajevo, Ribnik i Srbac dva, Gacko i Rudo tri, Foča pet, Bileća osam, Mostar 10, Trebinje 11 i Neum 12 stepeni Celzijusovih.

IzvorSRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se