10.9 C
Zvornik
30. април 2024.

Humanitarni paketi iz „Alumine“

Kompanija „Alumina“ iz Zvornika obezbijedila je prehrambeno-hemijske pakete za 35  socijalno ugroženih porodica na području grada Zvornika. Ova humanitarna pomoć uručena je Centru za socijalni rad u Zvorniku, uz čiju saradnju je i realizovana ova akcija.

Direktor Centra za socijalni rad u Zvorniku Ivan Stević kaže da „Alumina“ redovno,  pred novogodišnje i božićne praznike, obraduje jedan broj domaćinstava iz kategorije socijalno ugroženih i višečlanih porodica.

-Kompanija „Alumina“ već duži niz godina,  posredstvom Centra za socijalni rad, obezbjeđuje adekvatne pakete pomoći za najugroženije članove naše zajednice. Živimo u teškom vremenu, tako da svaka pomoć i humanitarna aktivnost na ovom planu mnogo znače – kaže Stević.

Direktor Centra za socijalni rad u Zvorniku se zahvalio kompaniji „Alumina“ na pomoći koja je veoma bitna za ovaj centar, a naročito za porodice koje teško žive, te poželio uspješnu i radnu godinu najvećem zvorničkom kolektivu, a menadžmentu i zaposlenima srećne novogodišnje i božićne praznike.

Inače, kompanija „Alumina“ nabavila je i 1.047 novogodišnjih paketića koji će biti podijeljeni djeci radnika ovog kolektiva, zatim svim mališanima koji borave u fabričkom vrtiću „Neven“, dok je više od 220 dječijih paketića namijenjeno u humanitarne svrhe.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se