25.9 C
Zvornik
28. април 2024.

Saznali smo gdje se nalazi novo omiljeno mjesto za kupovinu svih Zvorničana (video)

Nadomak Zvornika, u Karakaju, već nekoliko mjeseci je u izgradnji novi šoping centar i buduća omiljena destinacija svih stanovnika Zvornika, ali i kompletne regije.

S obzirom na to da su radovi u završnoj fazi, sa radošću očekujemo otvaranje Zvornik City Park-a, koje je najavljeno za početak decembra.

Kako saznajemo, u okviru najvećeg retail parka u regionu, očekuju nas najpoznatiji brendovi, odlična hrana i zabava, kako za odrasle tako i za najmlađe posjetioce.

zvornik city park 2
Retail park Zvornik

Zvornik City Park je treći u nizu retail park, u okviru City Park d.o.o kompanije, a gradi se po najvišim i najsavremenijim standardima.  Na skoro 9.000m2 površine prodajnog prostora, svoja vrata će otvoriti 20 poznatih brendova različitih djelatnosti, a za sve posjetioce projektovano je 220 parking mjesta.

Osluškujući želje tržišta, nastojali smo da Zvornik kao važna geolokacija dobije i retail park u kojem će naši posjetioci iz Zvornika i okoline, na jednom mjestu moći da zadovolji svoje potrošačke potrebe“, ističu iz City Park d.o.o.

zvornik city park 3
Retail park Zvornik

Zvornik City Park će poslovati na adresi Karakaj 87, a vjerujemo da će ovo postati novi centar grada i omiljeno mjesto kupovine kompletne regije.

Uskoro otkrivamo i više informacija o datumu otvaranja i sadržaju u kojem ćemo uživati u Zvornik City Park-u.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se