20.4 C
Zvornik
27. април 2024.

Zvornički prodajni lanac prvi po broju proizvoda sa sniženom maržom

U kampanji „Društveno odgovorni“ u Republici Srpskoj, koja će trajati do kraja godine, učestvuje 50 proizvoda sa sniženom maržom, a uključili su se 21 trgovac, četiri distributera i 19 prozvođača, rekla je savjetnik za medije premijera Srpske Danijala Pejić danas u Zvorniku, gdje je posjetila market kompanije „Zvorničanka“ koja je prva prema broju proizvoda u ovoj kampanji.

Pejićeva je rekla da je Vlada Republike Srpske sa Ministarstvom trgovine i turizma prije nekoliko mjeseci pokrenula kampanju „Društveno odgovorni“ iz razloga da svim građanima u Srpskoj na odgovoran i susretljiv način pomogne u prevazilaženju određenih problema koji su se na tržištu pojavili po pitanju rasta cijena.

Zvornicki prodajni lanac prvi po broju proizvoda sa snizenom marzom 2
Foto: Srna

Ona je, nakon razgovora sa generalnim direktorom kompanije „Zvorničanka“ Ninoslavom Raškovićem, rekla novinarima da je kampanja „Društveno odgovorni“ još jedna u nizu mjera i aktivnosti Vlade, zajedno sa resornim ministarstvom, kako bi se građanima omogućilo da u marketima u svakodnevnim nabavkama imaju određene olakšice po pitanju određenih cijena proizvoda.

„Razlog zbog kojeg smo ovdje u marketu Zvorničanka jeste što su od svih naših domaćih proizvođača i trgovaca koji su se uključili zajedno sa Vladom Republike Srpske u ovu kampanju, marketi Zvorničanka prvi prepoznali važnost, cilj i smisao ove kampanje“, rekla je Pejićeva.

Zvornicki prodajni lanac prvi po broju proizvoda sa snizenom marzom 3
ЗВОРНИК, 9. ОКТОБРА /СРНА/ – У кампањи „Друштвено одговорни“ у Републици Српској, која ће трајати до краја године, учествује 50 производа са сниженом маржом, а укључили су се 21 трговац, четири дистрибутера и 19 прозвођача, рекла је савјетник за медије премијера Српске Данијала Пејић данас у Зворнику, гдје је посјетила маркет компаније „Зворничанка“ која је прва према броју производа у овој кампањи.

Prema njenim riječima, marketi „Zvorničanka“ su se već od juna sa svih svojih 16 prodajnih objekata uključili u kampanju, a od septembra prvi su po broju proizvoda koji su ulazili u kampanju i omogućili da u njihovim marketima, od svih marketa u Republici Srpskoj, ima najviše proizvoda iz „Društeno odgovorni“ kampanje i proizvoda sa nula odsto marže.

Pejićeva je rekla da će svi proizvodi u marketima širom Srpske, koji su dio kampanje „Društveno odgovorni“, biti na policama označeni sa stikerima sa nula odsto marže i građani će lakše moći da uoče i prepoznaju te proizvode.

Ona je naglasila da se svakodnevno u kampanju „Društveno odgovorni“ uključuju i drugi, osim do sada uključenih trgovaca, distributera i prozvođača.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se