7.4 C
Zvornik
27. април 2024.

Kod Zvorničanina pronađeni spid, marihuana, tablete…

Zvorničanin S.G. uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivičo djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenici su u subotu izvršili kontrolu putničkog motornog vozila marke „Dodge Alenger“ kojim je upravljalo S.G., prilikom čega su pregledom vozila uočili predmete koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

Policijski službenici PS Zvornik su juče po Naredbi Osnovnog suda Zvornik, uz saglasnost postupajućeg tužioca, izvršili pretres lica S.G., prostorija i vozila koje isto koristi.

Tom prilikom su pronađeno je i oduzeto dvije PVC vrećice sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“, staklena bočica sa biljnom materijom zelene boje koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu“, ukupne mase oko 60 g, nekoliko tableta naziva „Ksalol“ i „Nalokson“ koje su na listi psihoaktivnih kontrolisanih supstanci.

Takođe, pronađena je i digitalna vaga za precizno mjerenje, kao i mobilni telefon. 

Protiv lica S.G. biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ nadležnom Tužilaštvu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se