8.4 C
Zvornik
29. април 2024.

U saobraćajnoj nezgodi povrijeđeni vozač i suvozač, jedno lice na UKC- u, stanje stabilno

Vozač i suvozač u putničkom automobilu povrijeđeni su sinoć prilikom slijetanja sa kolovoza na magistralnom putu kod Milića, potvrđeno je Srni zvorničkoj policiji i bolnici.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 18.30 časova na magistralnom putu Zvornik – Milići, u mjestu Vukšić Polje. U nezgodi je učestvovalo i teretno vozilo sa prikolicom, kažu u Policijskoj upravi.

Srna nezvanično saznaje da je teško povrijeđena žena iz Vlasenice, koja je bila u automobilu, i nakon ukazane pomoći u zvorničkoj bolnici transportovana je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Lice čiji su inicijali D.Ć. iz Vlasenice koje je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Vukšić Polje kod Milića hospitalizovano je u Klinici za ortopediju i traumatologiju i trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske.

„Pacijentkinja je zadobila prelom lijevog kuka i kontuziju cijelog tijela. Urađena je kompletna dijagnostika i planiran je operativni zahvat u narednom period. Pacijentkinja ca je trenutno stabilnog zdravstvenog stanja“, rekli su u UKC-u.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se