15.4 C
Zvornik
30. април 2024.

Gradonačelnik se oglasio povodom fizičkog napada u Gornoj Kamenici

Nakon fizičkog napada koji se desio u nedelju u Gornjoj Kamenici, prilikom čega su slobode lišena dva lica, tim povodom oglasio se gradonačelnik Zvornika, Bojan Ivanović.

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

U nedelju, 03. septembra u Gornjoj Kamenici napadnut je naš sugrađanin Senad Sejfić, dok se nalazio u svom automobilu. Pripadnici Policijske uprave Zvornik brzom intervencijom lišili su slobode dva lica iz Donje Kamenice. Dalja istraga je u toku.

Nažalost, svjedoci smo da nam kao društvu sve više nedostaje tolerancije i da se agresivnost ispoljava u različitim oblicima. I ovaj incident je dokaz da moramo posvetiti još više pažnje međunacionalnim odnosima, otvorenom dijalogu i stvaranju uključive zajednice.

Grad Zvornik jedna je od vodećih lokalnih samouprava u BiH kada je riječ o povratku i među prvima u kojima je povratak odmah nakon rata počeo. Saradnja različitih etničkih grupa u Zvorniku je svakodnevna i sve ćemo učiniti da se ona nastavi.

Još jednom izražavam žaljenje zbog nemilog događaja. Želim brz oporavak našem sugrađaninu Senadu, a vjerujem da će nadležne institucije rasvjetliti motive ovog događaja.

GRADONAČELNIK

Bojan Ivanović

Povezana vijest: Nakon fizičkog napada u Gornjoj Kamenici dva lica lišena slobode

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se