25.4 C
Zvornik
28. април 2024.

Dva lica povrijeđena u saobraćajnoj nesreći

Dva lica su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u mjestu Borogovo, opština Osmaci, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovao je atomobil „polo“ kojim je upravljalo lice čiji su inicijali S.L, sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice G.L. oba iz Osmaka, i automobil „folksvagen kedi“ za čijim je volanom bilo lice čiji su inicijali M.P. iz Zvornika.

Licu G.L. su u Bolnici Zvornik konstatovane teške, a S.L. lake povrede.

Policija je izvršila uviđaj ove jučerašnje saobraćajne nezgode, o kojoj je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini.

Protiv lica čiji su inicijali M.P. će nadležnom Tužilaštvu biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja.

Policijskoj stanici Kozluk je juče prijavljeno da je ispred ugostiteljskoj objekta na području grada Zvornika, došlo do fizičkog napada u kojem učestvuju tri lica.

Policija je nakon prijave izašla na lice mjesta i zatekli lice iz Zvornika čiji su inicijali M.L, dok su se ostali pobjegli.

Licu M.L. uručen je prekršajni nalog, a policija nastavlja dalji rad na dokumentovanju događaja i pronalasku ostalih učesnika.

Policija je uhapsila lice iz Zvornika čiji su inicijali S.J. zbog narušavanja javnog reda i mira.

Policijskoj stanici u Kozluku juče je prijavljeno lice S.J. koje ispred ugostiteljskog objekta na području grada Zvornika narušava javni red i mir vikom i galamom. Dolaskom na lice mjesta, policija je zatražila od ovog lica da prestane sa činjenjem prekršaja, ali se S.J. na to oglušio, pa je uhapšen.

Licu S.J. je uručen prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se