8.4 C
Zvornik
28. април 2024.

Urnebesna avantura najomiljenijih tinejdžera-mutanata stiže u Zvornik! Podjednako će oduševiti novu publiku kao i starije fanove

Generacije širom svijeta već decenijama rastu uz Leonarda, Donatela, Mikelanđela i Rafaela, oduševljavajući se njihovim forama, smicalicama, vještinama i herojskim djelima. Omiljeni mutanti i ovoga puta će nam prirediti dobru zabavu i nevjerovatan bioskopski provod, uz humor i situacije prilagođene prije svega mladim, savremenim gledaocima.

To svakako ne znači da u filmu neće uživati fanovi koji su Nindža kornjače zavoljeli mnogo prije nego što su se današnji mladi i rodili, naprotiv! „NINDŽA KORNJAČE HAOS“ je vanvremenska filmska priča koja ne poznaje starosne granice, koja odiše pozitivnom energijom i koja ostaje u srcima publike!

Na vama je samo da odaberete da li želite da gledate sinhronizovanu ili titlovanu verziju, da pozovete društvo i dođete na premijeru!

O FILMU: Nakon što su se godinama krili od ljudi, braća Kornjače krenuli su da osvoje srca Njujorčana i da, čineći herojska dela, budu prihvaćeni kao obični tinejdžeri. Njihova nova prijateljica Ejpril O’Nil im pomaže da se izbore sa misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada vojsku mutanata puste na njih.

Od nedelje 20. augusta „NINDŽA KORNJAČE HAOS“ će se prikazivati u odabranim bioskopima, dok na redovne repertoare stiže 24. augusta.

U odabrane bioskope za pretpremijeru izabrane je i bioskop Doma omladine Zvornik!

Nakon kraće pauze zvornički bioskop ponovo prikazuje filmove, repertoar je startovao juče sa Di-Sijevim filmovom „Plava Buba“ koji se prikazuje u terminu od 18:30, dok je večernji termin od 21:10 rezervisan za naučno-fantastični rom-kom „Roboti.

Od nedelje 20. augusta „NINDŽA KORNJAČE HAOS“ su na repertoaru u terminu od 17 časova.

Cijena ulaznica za sve filmove je 5 KM, srijedom 3 KM.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se