13.1 C
Zvornik
02. мај 2024.

U saobraćajnoj nezgodi povrijeđena dvojica motociklista

Na području koje operativno pokriva Policijska upravaZvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela (u Zvorniku i Srebrenici) i dvije saobraćajne nezgode (u Zvorniku).

Na magistralnom putu Zvornik – Vlasenica, u mjestu Kušlat 29.08.2023. godine, oko 16,00 časova, dogodila se saobraćajne nezgoda u kojoj su dva lice zadobila lake tjelesne povrede.

U saobraćajnoj nezgodi je učestvovao motocikl marke „Honda“ kojim je upravljalo lice N.I. iz Milića,sa kojim je na motociklu bilo lice O.T.iz Milića. Oba lica su prevezena u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su im od strane dežurnog doktora konstatovane lake tjelesne povrede.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode prilikom čega je utvrđeno da je do saobraćajne nezgode došlo usled odrona na putu. Policijski službenici PS za BS Zvornik će protiv nadležnog pravnog lica za održavanje magistralnog puta podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Sudu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se