23.4 C
Zvornik
28. април 2024.

Tragedija u Bijeljini ostavila javnost u šoku: Napao ženu nožem, pa skočio u smrt sa četvrtog sprata

Јavnost u Bijeljini u šoku je zbog tregedije koja se sinoć dogodila u njihovom gradu. 41-godišnji muškarac preminuo je zbog povreda usljed skoka sa četvrtog sprata stambene zgrade. Njegova djevojka, koju je sinoć napao nožem u stanu, nanijevši joj teške tjelesne povrede, zbrinuta je u Bolnici Sveti vračevi u Bijeljini. Policija u Bijeljini utvrđuje okolnosti u kojima je muškarac skočio sa četvrtog sprata, a žena povrijeđena.

Јoš jedno u nizu partnerskih nasilja u BiH, ovaj put u Bijeljini tragično je okončano. Četrdesetjednogodišnji muškarac koji je nožem teško ranio dugogodišnju djevojku, a zatim skočio sa balkona stana na četvrtom spratu preminuo je rano jutros. U bolnicu su oboje sinoć dovezeni sa povredama opasnim po život.

– Pacijentkinja sa više posjekotina na šakama i jednom većom u lumbalnoj regiji i muškarac sa ttp u besvjesnom stanju, prelom karlice lobanje vrata, dodanom dijagnostikom utvrđeno da ima prelom karlice, lobanje, vrata, višestruke prelome ekstremiteta – rekao je Milan Todorović, načelnik Odjeljenja za hirurgiju Bolnice Sveti Vračevi u Bijeljini.

Tridesetsedmogodišnja djevojka, nakon medicinskog zbrinjavanja je u stabilnom stanju.

– Pacijentkinja je i dalje u intenzivnoj njezi u teškom stanju i za sada je njeno stanje stabilno  – dodao je Todorović.

Građani su u šoku, ali i u strahu nakon ove tragedije u kojoj je okončan još jedan život mlade osobe, a drugoj nanesena trajna trauma.

Uzrok tragedije koja se dogodila sinoć, nešto prije 19 časova u stanu nije poznat. Iz policije i tužilaštva saopšteno je da je istraga u toku. Nezvanično, vrata stana u kome se odvijala drama bila su blokirana namještajem, pa su policija i vatrogasci u stan ušli kroz prozor kako bi otvorili vrata i pružili pomoć povrijeđenoj djevojci.

IzvorRTRS

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se