12 C
Zvornik
28. април 2024.

Poznato stanje povrijeđenih u sudaru „renoa“ i sanitetskog vozila JZU „Bolnica Zvornik“

ZVORNIK – Povodom saobraćajne nesreće koja se desila u Bijeljini dana 21.07.2023. godine u kojoj je učestvovalo sanitetsko vozilo JZU Bolnica Zvornik, iz ove ustanove izdali su saopšetenje koje prenosimo u cjelosti:

„Dana 21.07.2023. godine, na području grada Bijeljina došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo sanitetsko vozilo JZU Bolnica Zvornik.

Privatno vozilo, kojim je upravljalo lice iz područja Bijeljine, udarilo je u sanitetsko vozilo JZU Bolnica Zvornik ustanove koje je u datom trenutku prevozilo pacijenta u bijeljinsku bolnicu, te su se u njemu, pored pacijenta, nalazila i naša 4 zaposlena radnika, vozač, anestetičar, ljekar i medicinska sestra.

Troje zaposlenih zadobili su lakše tjelesne povrede, dok je jedan zadobio težu tjelesnu povredu (prijelom rebara), te je nakon pružene prve pomoći u Domu Zdravlja Bijeljina i bijeljinskoj bolnici zadržan na liječenju u JZU Bolnica Zvornik.

Ostali zaposleni iz saobraćajne nezgode nakon završene dijagnostike i saniranih povreda poslati su na kućno liječenje.

Pacijent koga su tom prilikom prevozili nije zadobio tjelesne povrede, te je pravovremeno zbrinut i dobio svu neophodnu zdravstvenu njegu.

Zahvaljujemo se JU Dom Zdravlja Bijeljina i JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ Bijeljina na brzoj i kvalitetnoj medicinskoj usluzi pruženoj ovom prilikom.

Ivan Popović, direktor JZU Bolnica Zvornik i Željko Radović, rukovodilac tehničke službe, nakon saobraćajne nezgode obišli su naše zaposlene i razgovarali sa njima o događaju.

Izražavamo tugu zbog pomenutog događaja, pretrpljenog straha i povreda naših zaposlenih, zahvaljujemo im se za pribranost i brzu reakciju, te im želimo brz i uspješan oporavak“, rečeno je u saopštenju.

Povezana vijest: Teška saobraćajna nesreća u Bijeljini: Sudar „renoa“ i vozila hitne pomoći iz Zvornika

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se