6.4 C
Zvornik
28. април 2024.

„Nektar“ donosi okus ljeta na „Nektar OK Fest“

Banjalučka pivara i ove godine zajedno sa organizatorima poručuje da sve posjetioce i ljubitelje „Nektar“ piva očekuje mnogo pozitivne energije i raznosvrsnih sadržaja na ovogodišnjem, devetom, po redu „Nektar OK Festu“, saopšteno je iz Banjalučke pivare.

– Poznato je da je „Nektar“ pivo uvijek uz dobar zvuk i festivale koji promovišu razvoj rok scene, pa podrška najvećem festivalu u BIH „Nektar OK Festu“ ni ove godine nije izostala, navodi se u saopštenju.

Pored toga, Banjalučka pivara stavlja akcenat na ekologiju, ali donosi i jednu neobičnu saradnju – sa jednim modnim brendom.

– Banjalučka pivara sa svojim „Nektar“ pivom uvijek je uz rok muziku u cilju promocije razvoja rok scene. Ove godine, u saradnji sa brendom „Braat“ predstavljamo i kolekciju „Adventure“ koja je inspirisana „Nektar OK Festom“ i vrijednostima koje ovaj festival nosi, a to su dobro pivo, muzika i druženje sa naglaskom na značaj očuvanja okoline. Uz vrhunsku zabavu, nastupe najpoznatijih imena domaće i regionalne scene i ove godine će na Festivalu biti kreiran i mural „Nektar, nemoj da mračiš. Popij svijetlo!“. Kao i prethodnih godina, ideja je da se limenke iskoriste za umjetničko delo, umjesto da narušavaju prelijep krajolik Tjentišta – izjavila je marketing menadžer Banjalučke pivare Andrea Lizdek.

S druge strane, organizatori Festivala najavljuju još bolju zabavu uz neizostavan naglasak na značaj odgovornog djelovanja prema zaštiti okoline.

– Ovogodišnja deveta po redu „Nektar OK Fest“ avantura održaće se od 14. do 16. jula na Tjentištu. Obzirom da se festival održava u jednoj od najljepših prirodnih oaza u ovom dijelu Evrope, Nacionalnom parku Sutjeska, obaveza organizatora jeste i odgovoran odnos prema prirodi, te samoj festivalskoj lokaciji. Iz tog razloga nam je drago što i ove godine zajedno sa našim partnerima Banjalučkom pivarom pozivamo sve posjetioce na dobru zabavu uz „Nektar“ pivo, a da pri tom vode računa i o očuvanju prirode, jer pored dobrog provoda to i jeste najvažnija odlika „Nektar OK Festa“ po čemu se izdvaja od ostalih festivala u regionu – izjavio je direktor „Nektar OK Festa“ Dubravko Suvara.

Banjalučka pivara sa svojim najpoznatijim brendom „Nektar“ pivom već godinama ponosno stoji uz najveći festival u BIH, a ove godine sve posjetioce očekuje još bolja zabava uz poznata imena kao što su Kanda Kodža i Nebojša, TBF, Del Arno Bend, Repetitor, Elemental, Obojeni program, Artan Lili, Konstrakta, Bombaj Štampa, DŽiboni, DLM, Smoke Mardeljano, Zoster, Darak Rundek & Ekipa, Sve Barabe, Brkovi, Kralj Čačka, Dr Nele Karajlić i poznata imena eletronske scene poput Siniše Tamamovića, Kristijana Molnara, Nakadie, Nika Kurlija i Mladena Tomića.

IzvorRTRS

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se