9.3 C
Zvornik
28. април 2024.

JYSK stigao u Zvornik: Vrijedna donacija i otvaranje prve prodavnice!

Sa željom da unaprijedi svakodnevni rad i boravak djece i mladih sa poteškoćama u razvoju, međunarodni danski maloprodajni lanac JYSK uručio je donaciju Udruženju „Dječija nada“ za djecu i mlade sa poteškoćama u razvoju u Zvorniku. Donacija obuhvata proizvode za spavanje kao što su jorgani, deke i posteljine, te proizvode za uređenje kupatila. Uz to, ova lijepa vijest dolazi sa najavom otvaranja prve JYSK prodavnice u ovom gradu.

20230703 113617

Adis Alagić, District manager kompanije JYSK, zajedno je sa Draganom Brestovac, Store managerom JYSKove prodavnice iz Zvornika, posjetio Udruženje“ Dječija nada“ kako bi lično uručili donaciju.

„Kao kompanija, svjesni smo odgovornosti koju imamo i uvijek težimo da pružimo pomoć tamo gdje je najpotrebnija. Dolaskom u Zvornik, želimo ne samo da otvorimo nova radna mjesta, već i da stvorimo pozitivnu promjenu u lokalnoj zajednici. Naš cilj je da unaprijedimo okruženje u kojem djeca i mladi provode svoje djetinjstvo, jer smo svjesni da zdravo okruženje gradi temelje za ljepšu budućnost. Ponosni smo što smo u mogućnosti da doniramo najosjetljivijim članovima naše zajednice, kao što su mlade osobe sa poteškoćama u razvoju. Uz to, otvaranjem naše prve prodavnice u Zvorniku, želimo da pružimo inspirativno i jedinstveno iskustvo kupovine našim vjernim kupcima. Vjerujemo da će naš dolazak u Zvornik donijeti veliku radost i korist zajednici, i radujemo se što smo dio ove priče“, naglasio je Alagić.

179294

Pored brige i podrške lokalnoj zajednici, kompanija JYSK je sa ponosom najavila otvaranje svoje prve prodavnice u Zvorniku. Ova prodavnica će biti uređena prema modernom i inspirativnom skandinavskom konceptu 3.0 i vrata će otvoriti 06. jula u 8 sati na adresi Karakaj 87. Zvornik će tako postati domaćin 29. JYSK prodavnice u BiH, koja će zauzimati prostor od preko 1.400 kvadratnih metara koja je ujedno i prva prodavnica u BiH koja će poslovati na dvije etaže i zapošljavati sedam novih radnika.

119824

Povodom otvaranja prve prodavnice u Zvorniku, JYSK je pripremio posebne popuste koji će se kretati čak do 70 posto. Takođe, prvih 100 kupaca tokom prva dva dana otvaranja očekuje iznenađenje u vidu poklona – jastuka i jorgana. Više informacija o ponudama i akcijama kao i kreativnom konkursu nove prodavnice možete pronaći na JYSK otvaranje Zvornik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se