20.9 C
Zvornik
27. април 2024.

Donacija od 60.000 KM za SŠC „Petar Kočić“ od Predsjednika Srpske

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik donirao je 60.000 KM Srednjoškolskom centru (SŠC) „Petar Kočić“ iz Zvornika za nabavku računara i informatičke opreme, rekla je danas direktor ove obrazovne ustanove Biljana Pisić.

Pisićeva je rekla novinarima da su sredstva već odobrena, ali da njihova realizacija slijedi nakon procedure javnih nabavki.

Ona je istakla da će sredstva biti uplaćena poslije sprovođenja procedure javne nabavke, a od njih će biti nabavljeni novi računari u četiri informatička kabineta, odnosno u kabinetima praktične nastave.

„Zahvalni smo Dodiku za ovu donaciju pogotovu što ovo nije prvi put da odobrava sredstva za ovu srednjoškolsku ustanovu. Ranije smo od donacija predsjednika Srpske opremili kabinet za medicinsku školu, a potom kabinet matematike“, rekla je Pisićeva.

Ranije je Tehnički školski centar Zvornik dobio donaciju od predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika u iznosu od 120.000 KM za nabavku simulatora vožnje koji bi koristili učenici saobraćajne struke.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se