25.9 C
Zvornik
28. април 2024.

Jedno lice smrtno stradalo nakon saobraćajne nezgode

Na magistralnom putu Bratunac-Konjević Polje, u mjestu Hranča, opština Bratunac 27.06.2023. godine oko 05,30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice smrtno stradalo a drugo zadobilo povrede.

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su na lici mjesta izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. Tokom vršenja uviđaja, nije bilo obustave saobraćaja. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Renault“ kojim je upravljalo lice inicijala G.A. iz Srebrenice i putničko motorno vozilo marke „Golf“ kojim je upravljalo lice inicijala H.J. iz Vogošće, prilikom čega su oba lica zadobila povrede.

Oba lica su prevezena u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Bratunac gdje su licu G.A. konstatovane povrede a lice H.J. je zbog stepena povreda vozilom hitne pomoći prevezno u JZU Bolnica Zvornik odakle je na dalje liječenje upućeno u JZU Univerzitetsko klinički centar Tuzla.

Danas, oko 12,05 časova od strane doktora JZU UKC Tuzla, obavješteni smo da je lice H.J. podleglo povredama koje je zadobilo u saobraćajnoj nezgodi.

Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se