10.4 C
Zvornik
23. април 2024.

Poziv porodicama sa troje i više djece da se prijave za „Ponosnu karticu“ i privrednicima i preduzetnicima da se uključe u projekat

Grad Zvornik i Fondacija „Za porodicu“ potpisali su u srijedu, 3. maja, Ugovor o realizaciji projekta „Prijatelji porodice“ zahvaljujući kojem će svim porodicama sa područja Zvornika koje imaju troje ili više djece, od kojih je bar jedno maloljetno, biti omogućeno da postanu vlasnici Ponosnih kartica RS.

Majka, odnosno jedan od roditelja ili staratelj treba da se jave u Gradsku upravu Zvornik, kancelarija br. 12. kako bi se, potpuno besplatno, prijavili. Od dokumentacije potrebna je samo lična karta na uvid.

Istovremeno pozivamo preduzetnike, privrednike, pružaoce javnih usluga, sportske organizacije i druge da postanu partneri projekta tako što će omogućiti određene popuste na svoje usluge ili robe ovim porodicama. U Republici Srpskoj do sada se uključilo preko 250 privrednih subjekata u projekat, a svi stiču niz pogodnosti preko Fondacije, od marketinga do davanja i ustupanja naprednih tehnoloških alata za poslovanje.

Grad Zvornik godinama sprovodi mjere pronatalitetne politike kako bi nas bilo više i kako bi porodicama ekonomski pomogli. Ovo je još jedna od takvih mjera u kojoj i društveno odgovorni privrednici, preduzetnici i drugi mogu dati svoj doprinos. Potrudimo se zajedno da upotrebna vrijednost zvorničke Ponosne kartice za višečlane porodice bude što vrednija!

Na međunarodni dan porodice, u ponedeljak, 15. maja, u 12:00 časova planirano je uručivanje Ponosnih kartica RS i promovisanje partnera projekta koji se do tada prijave kada će imati priliku i da potpišu ugovor sa predsjednikom Fondacije „Za porodicu“.

Više informacija možete pročitati na https://zaporodicu.org/ , a ovdje možete pročitati pozivno pismo gradonačelnika Zvornika Bojana Ivanovića upućeno onima koji daju usluge ili robe da se uključe i postanu ponosni prijatelji projekta.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se