14.3 C
Zvornik
01. мај 2024.

Održana završna priredba zvorničkih predškolaca

Djeca, rođena 2017. godine, uključena u 17 grupa predškolskog programa grada Zvornika održali su završnu priredbu u Rekreativno sportskom centru. Prema riječima Vukomira Stankovića, direktora Javne ustanove dječiji vrtić „Naša radost“ sama priredba izaziva veliku sreću i zadovoljstvo kako kod zaposlenih i djece, tako i kod roditelja koji prirustvuju ovakvoj prezentaciji znanja.

bc

„Ovdje pred nama je 250 djece, onog najljepšeg što Zvornik ima. Svake godine organizujemo priredbu kako bi djeca pokazala ono što su učila tokom cijele godine, ali ne samo znanje, već da pokažu svom gradu, roditeljima, vaspitačima svoju ljubav i poštovanje. Ovo je ujedno prilika da im poželimo srećan put u nastavku njihovog životnog putovanja, a roditeljima da ih nastave čuvati kao i do sada. Zahvaljujem se i vaspitačima na požrtvovanom radu, ali i Gradskoj upravi koja iza nas stoji svo ovo vrijeme“.

Gradska uprava finansira u potpunosti predškolski program koji u Zvorniku traje cijelu školsku godinu. U ime Gradske uprave grada Zvornika prisutne je pozdravio Miloš Tomić, zamjenik gradonačelnika.

ca

„Grad Zvornik ulaže mnogo u stvaranje dobrih uslova za život svakog pojedinca. Kada je riječ o najmlađima, mi smo ponosni jer evo više od 10 godina finansiramo predškolsku nastavu za naše najmlađe i po tome smo među najboljima u Republici Srpskoj. Danas naši mališani završavaju jedno bezbrižno životno doba i od septembra postaju školarci. Zvornik je grad koji ima čime da se diči, jer mi u našu djecu ulažemo. Finansiramo predškolsku nastavu, stipendiramo studente, sufinansiramo prevoz za učenike, nagrađujemo najbolje đake, osvajače medalja,“ rekao je Tomić.

Svi prisutni predškolcima su poželjeli lijepo druženje i da se tokom ljeta pripreme za najljepše đačko doba koje ih čeka od septembra.

a 7

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se