18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Vaskršnji kutak u Zvorniku

Na platou ispred Osnovne muzičke škole „Vojin Komadina“ u Zvorniku ukrašen je kutak povodom nastupajućeg praznika Vaskrsa. Turistička organizacija grada Zvornika i ovog puta dekorisala je prostor na platou sa šarenim zekama, jajima i drugim ukrasima, kako bi svaki prolaznik osjetio duh proljeća i praznika na zvorničkim ulicama.

Prema riječima Ivane Đokić Milanović, direktorice Turističke organizacije grada Zvornika cilj je da u svakom trenutku pošaljemo lijepu sliku iz Zvornika.

„Turistička organizacija uz podršku Gradske uprave u kontinuitetu realizuje ovakve aktivnosti kako bismo uvijek imali neko mjesto koje će animirati prolaznike da zastanu i da ponesu lijepe utiske iz našeg grada. Ovog puta smo kao inspiraciju koristili proljeće i praznične dane povodom Vaskrsa, a sa ciljem da u narednom periodu imamo što više objava na društvenim mrežama i što više novih turista koji će poželjeti da dođu u Zvornik“.

Novi ukrasi na platou su proljećni dekorativni cvjetići, šarene korpe sa cvijećem, a veliki krug je ukrašen za nove zvorničke fotografije.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se