1.4 C
Zvornik
23. април 2024.

„Sve u isto vrijeme“ odnio sedam Oskara, veliki povratak Brendana Frejzera

Teatar Dolbi ugostio je po 95. put krem filmske umetnosti. Posle dugo vremena jedan akcioni film „Sve u isto vrijeme“ je pomeo konkurenciju i apsolutni je pobjednik večeri sa sedam Oskara, uključujući i najvažniju kategoriju – za najbolji film.

Mišel Jeo postala je prva Azijatkinja da bude proglašena najboljom glumicom za ulogu u „Sve u isto vrijeme“, a Danijel Kvan i Danijel Šajnert osvojili su Oskare za najbolju režiju i originalni scenario.

Sredinom večeri činilo se da je njemačka produkcija Na zapadu ništa novo na dobrom putu da napravi iznenađenje, ali je ratni spektakl podvukao crtu na četiri osvojena Oskara. Brendan Frejzer se u mejnstrim glumačke vode vratio u velikom stilu i proglašen je najboljim glumcem za ulogu u filmu Kit.

Gubitnik večeri je drama Duhovi ostrva smještena tokom irskog građanskog rata, koja nije osvojila nijedan Oskar od devet kategorija u kojima je nominovana.

Praznih ruku ostali su i Fabelmanovi, Tar i Elvis

Domaćin večeri bio je Džimi Kimel, a iskusni komičar vodio je program bez pretjerano mnogo iznenađenja, a veče je prošlo mnogo mirnije nego prošlogodišnja dodjela.

IzvorATV

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se