8.1 C
Zvornik
26. април 2024.

Bojan Ivanović, novi gradonačelnik Zvornika

Bojan Ivanović, dosadašnji zamjenik gradonačelnika Zvornika na izborima koji su se održali danas, 5. februara, na kojima nije imao nijednog protivkandidata, zvanično je na pres konferenciji proglasio pobjedu.

Ivanović je Zvorničane prethodno pozvao da iskoriste svoje pravo glasa i izađu na izbore, što je uradilo njih oko 15 000, i tako dalo podršku legitimitetu i onom što je rađeno prethodnih 16 godina, kao i podršku u narednom periodu.

U gradonačelničkom mandatu, koji je osvojio na vanrednim izborima, Ivanović planira da nastavi sa radom na programima, projektima, aktivnostima i strategijama koje su već ranije definisane. Zahvalio se svojoj partiji na podršci, kao i koalicionim partnerima.

-Očekuje nas rad na kapitalnim projektima kao što su vodovod zapad, pitanje parking prostora, obaloutvrda Drine, putna i kanalizaciona infrastruktura – istakao je Ivanović.

pres bojan zoran

Narodni poslanik i dosadašnji gradonačelnik, Zoran Stevanović još jednom je naglasio da nepostojanje protivkandidata na ovim izborima dovoljno govori o političkom i socijalnom kapacitetu mladog Ivanovića, koji je već deset godina uključen u najvažnije političke procese.

-Zvornik je večeras dobio još boljeg gradonačelnika, koji ima energiju koja je potrebna za vođenje grada, rekao je Stevanović.

bojan zoran pres

Sva birališta su zatvorena u 19.00 časova. Izborni dan, na osnovu podataka Gradske izborne komisije Zvornika.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se