9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Ilidža: Novi detalji, skandirano „ubij Srbina“ (VIDEO)

Mediji u Srbiji objavili su snimak za koji se tvrdi da je nastao jutros u Sarajevu tokom međunarodnog fudbalskog turnira za dječake „Šampion junior kup“, a na kojem se vidi kako grupa dječaka skandira „ubij Srbina“, poslije čega je uslijedio niz incidenata usmjerenih protiv srpske djece, kao i odraslih koji su bili u njihovoj pratnji, prenosi RTRS.

Na snimku se vide dječaci u tamnim dresovima, pretpostavlja se nekog kluba iz BiH, zagrljeni pored terena, kako počinju da skaču i skandiraju „Ubij Srbina“.

Utakmica, barem dok traje snimak, nije prekidana, a u jednom trenutku se čuje kako im muški glas dobacuje „Ej, ko ti je to rekao da pjevaš?“. Nije poznato ko je muškarac koji je reagovao.

Mediji prenose i da je poslije toga tokom dana nastavljena neugodna situacija za dječake iz Srbije i da je u hotel u kojem su bili smješteni u Sarajevu upala grupa muškaraca maskiranih fantomkama koji su bacili suzavac, a navodno su tokom bjekstva nasrnuli na roditelje i izboli mlađeg muškarca iz Beograda, sa Zvezdare.

Povezana vijest: U Sarajevu napadnuta grupa iz Beograda, jedna osoba povrijeđena nožem

IzvorRTRS

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se