20.4 C
Zvornik
27. април 2024.

Dugo iščekivano ostvarenje: Film „Oluja“ stiže u bioskop Doma omladine

ZVORNIK – Dugo iščekivani film u modernoj srpskoj kinematografiji, „Oluja„, koji priča priču o proganim Srbima iz Krajine, stiže u bioskop Doma omladine.

Film je premijerno prikazan u Beogradu i širom Srbije, dok će prvi gledaoci u Republici Srpskoj biti u Banja Luci, gdje je premijera filma zakazana za 1. februar, dok u zvornički bioskop stiže dan kasnije, 2. februara.

U Srbiji, film je srušio rekorde gledanosti. Za samo par dana prikazivanja, film je pogledalo preko 30 hiljada ljudi, dok je najnoviji holuvudski film „Avatar: Put vode“ pogledalo oko 11 hiljada ljudi.

Sinopis

Film „Oluja“ je drama o ratu ispričana iz ugla običnog čovjeka koga maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kom je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću. U želji da spriječi dalje napade na selo, gdje je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, sa ciljem da uništi neprijateljsko gnijezdo odakle se napada selo. U toj bici za opstanak, naši junaci vode i svoje lične bitke, a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove i potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka Srbiji.

Oluja“ je na repertoaru bioskopa Doma omladine od četvrtka, 2. februara u terminu od 20:30 časova.

Kako su naveli iz Doma omladine, zbog velikog interesovanja za ovaj film i kako bi se izbjegle gužva, kartu za film možete kupiti od 30. januara. Cijena karte je 5 KM, svake srijede cijena je 3 KM.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se