3.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Državljanin Srbije za kojim traga Interpol pao zbog neplaćanja hotela u Banjaluci

Državljanin Srbije  Denis D. (35) uhapšen je nakon što je prevario jedan hotel jer nije platio račun, a   tokom ispitivanja utvrđeno je da je za njim raspisana potjernica na drugo ime koje je ranije koristio, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

On je otkriven zadnji dan prošle godine, a nezvanično saznajemo da je potjernica raspisana na ime Dejan Nikolić, a  raspisao ju je Interpol Njemačke zbog sumnje da je on počinio krađu.

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale, saopšteno je da Denisa D. terete za krivično djelo prevara.

– Nadležnoj policijskoj stanici je 31. decembra prošle godine  radnik hotela u Banjaluci prijavio da je lice D.D. koristilo usluge hotela koji je napustio, a nije platio račun. Hotelu je tako  pričinjena materijalna šteta od oko 800 KM. Operativnim radom, policijski službenici su pronašli i lišili slobode lice D.D., a tokom kriminalističke obrade izvršene su provjere, kojom prilikom je utvrđeno da je navedeno lice u prethodnom periodu mijenjalo ime i prezime, te da je za istim pod inicijalnima D.N. od strane NCB Visbaden Njemačka raspisana crvena difuzna potjernica zbog počinjenog krivičnog djela krađa- navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je o navedenom je obaviješten Terenski centar za strance Banjaluka i dežurni sudija Suda BiH. Nakon završene kriminalističke obrade lice D.D. je sprovedeno do prostorija Suda BiH u Sarajevu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se