12 C
Zvornik
04. мај 2024.

Napadnut policajac van dužnosti! Desetorica ga tukli palicama

ZVORNIK – Policajac koji nije bio na dužnosti rano jutros napadnut je od strane deset osoba koja su mu presjekla put i napala ga.

-Policijskoj stanici Bratunac je 16. oktobra oko 3.10 časova prijavljeno da su policijskog službenika M.J. van dužnosti u mjestu Bjelovac, opština Bratunac dok je upravljao svojim putničkim motornim vozilom presrela dva putnička motorna vozila i da je iz istih izašlo deset nepoznatih lica koja su ga fizički napala i udarala palicama”, navodi se u saopštenju PU Zvornik.

Policajcu M.J. su tom prilikom nanesene tjelesne povrede i napravljena je materijalna šteta na njegovom putničkom motornom vozilu, a povrijeđeni je upućen u JZU Bolnica Zvornik na liječenje.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji se izjasnio da se radi o krivičnim djelima tjelesna povreda i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, saopšteno je iz policije.

Motiv napada na policajca koji nije bio na dužnosti nije poznat.

Lišeno slobode pet lica

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su danas u selu Obadi, opština Srebrenica, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, lišili slobode pet lica.

Slobode su lišena lica inicjala D.I., B.C., M.S. i N.S. iz Srebrenice i lice S.J. iz Bratunca, zbog sumnje da su izvršili krivična djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ i „Tjelesna povreda“ na štetu lica M.J.

U toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode, a istraga u ovom predmetu se nastavlja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se