12 C
Zvornik
23. април 2024.

Delegacija Gradske uprave krenula ka Čačku da pruži podršku Zvorničanima

Danas su u blizini Ovčar Banje nastradale u Zapadnoj Moravi dvije Zvorničanke, a više ih je povrijeđeno, nakon što je pukao viseći most ka manastiru Jovanje. Dva autobusa sa vjernicima iz Zvornika i Čelopeka krenuli su na pokloničko putovanje u manastir Đunis. Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović izrazio je saučešće porodicama.

„Prema informacijama koje su objavili mediji, na putu prema konačnom odredištu, dva autobusa sa područja našeg grada su stali da predahnu, a neki od putnika su visećim mostom preko Zapadne Morave pokušali da pređu na drugu stranu, gdje se nalazi takođe jedna svetinja. Prilikom njihovog prelaska konstrukcija mosta je popustila. Nažalost, prema prvim informacijama imamo dvije osobe ženskog pola, koje su preminule. Još jedanaestoro njih je povrijeđeno i na putu su prema bolnici u Čačku. Ka mjestu nesreće otišlo je nekoliko sveštenika,“ rekao je gradonačelnik Stevanović.

Delegacija Gradske uprave grada Zvornika krenula je ka Čačku da pruži podršku Zvorničanima koji se nalaze na mjestu nesreće.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se