16.4 C
Zvornik
19. јун 2024.

Velika podrška u Zvorniku za Ujedinjenu Srpsku

U Domu omladine u Zvorniku sinoć je održana tribina Ujedinjene Srpske na kojoj je, pored kandidata za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlament BiH, predstavljena politička platforma.

Tribini je prisustvovao i predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić, koji je tom prilikom rekao da je u regiji Birač Ujedinjena Srpska postala prepoznatiljiv brend, koji može očekivati dva sigurna mandata.

Srn2022 9 25 2119537 0

,,Ponosni smo na to što vodimo čistu kampanju, bez da ikog napadamo, a narod je našu platformu prepoznao, i mi ćemo se boriti da Srpska ima dovoljno hrane i energije, i da dovedemo investicije koje će zadržati mlade i povećati standard svih građana”, rekao je Stevandić i rekao da više ruku ujedinjene Srpske u skupštini znači sigurniju i jaču Srpsku.

Srn2022 9 25 2118676 0

“Gradski odbor Ujedinjene Srpske Zvornik je spreman za predstojeće izbore, što se može vidjeti i večeras. Pokazali smo da su zaista sve sale male, a ujedinjena Srpska će biti apsolutni pobjednik, ne samo u Zvorniku, već u čitavoj regiji Birač. Procentualno ćemo sigurno imati najveći rast, a naredna Vlada i skupština Republike Srpske neće moći da se oforme bez Ujedinjene Srpske” izjavio je tom prilikom Siniša Ilić, kandidat Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

20220925 194255 1024x768 1

Kostadin Vasić, nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske ispred Izborne jedinice 7 rekao je da je Ujedinjena Srpska spremna za pobjedu i da ne treba puno da regija Birač da dva poslanika za Narodnu skupštinu.

“U završoj fazi kampanje sigurni smo da možemo da obezbjedimo devet hiljada glasova koliko nam je potrebno za dva mandata. Iskreno i nedvosmisleno podržavamo svoje koalicione partnere i vjerujem u našu zajedničku pobjedu” rekao je Vasić.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se