24.3 C
Zvornik
30. април 2024.

Sudar golfa i kamiona, povrijeđeno jedno lice

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je pet krivičnih djela (tri u Kozluku, i po jedno u Bratuncu i Srebrenici), dvije saobraćajne nezgode u Zvorniku, jedan požar u Kozluku i jedno lice lišeno slobode zbog krivičnog djela „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“ u Srebrenici.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su 20.09.2022. godine oko 12,45 časova izvršili uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila na regionalnom putu Zvornik – Oraovac, u mjestu Gušteri, Grad Zvornik.

U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko vozilo marke „Golf”, kojim je upravljalo lice R.S. iz Zvornika, i teretno vozilo marke „MAN”, sa priključnim vozilom, kojim je upravljalo lice N.V. iz Bugojna, Federacije BIH. U Javnu zdravstvneu ustanovu Bolnica Zvornik, radi ukazivanja ljekrske pomoći, javilo se lice R.S., kome su od strane dežurnog doktora konstatovane lake tjelesne povrede.

Policijski službenici PS za BS Zvornik će protiv lica N.V. podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se