15.4 C
Zvornik
30. април 2024.

U saobraćajnoj nezgodi u Kozluku četiri lica povrijeđena

Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Tršić, 08.08.2022. godine oko 03,40 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede i tri lica lakše povrijeđena. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „AUDI“, kojim je upravljalo lice V.K. iz Pala i putničko motorno vozilo marke „VW Passat”, kojim je upravljalo lice D.M. iz Zvornika.

Radi ukazivanja ljekarske pomoći, u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik su se javili vozač D.M., suvozač S.J. i putnici M.K. i M.J. koji su se nalazili u PMV marke „VW Passat”. Povrijeđenom vozaču su konstatovane teške tjelesne povrede, a suvozaču i putnicima su konstatovane lake tjelesne povrede.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio dostavljanje Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu protiv vozača V.K. za krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ iz člana 402. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se