14.4 C
Zvornik
01. мај 2024.

Policajac povrijeđen prilikom kontrole saobraćaja u Karakaju

ZVORNIK – Kako je saopšteno iz Policijske uprave Zvornik, na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Karakaj, 11. avgusta u ranim jutarnjim satima dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su tri lica povrijeđena.

-U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Audi A6“, kojim je upravljalo lice A.V., putničko motorno vozilo marke „Škoda fabia“, kojim je upravljalo lice E.B., parkirano službeno putničko motorno vozilo marke „Škoda octavia“, koji je koristio policijski službenik E.T. prilikom obavljanja poslova redovne kontrole i regulisanja saobraćaja i pješak – policijski službenik E.T. – saopštava PU Zvornik.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik su policijskom službeniku E.T., i vozaču E.B. i suvozaču A.V. iz putničkom vozila marke „Škoda fabia“, konstatovane lake tjelesne povrede.
Policijski službenici PS za BS Zvornik su vozača putničkog vozila marke „Audi A6“ sankcionisali po članovima 176., 130. i 96. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se