4.4 C
Zvornik
27. април 2024.

U pretresu pronađena droga, uhapšen Zvorničanin

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, jedno u Zvorniku i jedno u Bratuncu.

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su 30.06.2022. godine oko 21,05 časova lišili slobode lice F.B. iz Zvornika zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Prilikom pretresa porodične kuće i drugih prostorija koje koristi lice F.B. iz Zvornika, a na osnovu naredbe Osnovnog suda u Zvorniku, policijski službenici su pronašli i privremeno oduzeli: 2,4 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Speed”,,, sedam tableta koje izgledom asociraju na opojnu drogu ”Extazi”,1,1 gram suve biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu”.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilštva Bijeljina koji je naložio dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se