9.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Tragedija u Milićima: Smrtno stradao mladić iz Zvornika

Na lokalnom putu Kušlat – Raševo, u mjestu Donje Raševo, opština Milići 03.07.2022. godine oko 07,15 časova prijavljena je saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice smrtno stradalo.

Policijski službenici Policijske stanice Milići su postupili po navedenoj prijavi i izašli na lice mjesta. Na lice mjesta su upućeni i radnici Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja „Sveti Nikola“ u Milićima. Od strane policijskih službenika PS Milići je utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Audi“ kojim je upravljalo lice inicijala G.S. iz Zvornika.

Na licu mjesta, licu Goran S. je doktor navedene Javne zdravstvene ustanove konstatovao smrt, a nakon čega je vozilom Hitne pomoći prevezeno u istu Javnu zdravstvenu ustanovu zbog vršenja detaljnijeg spoljašnjeg pregleda.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica koji je policijskim službenicima PS Milići naložio vršenje uviđaja i preduzimanje svih mjera i radnji iz njihove nadležnosti.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se