9.4 C
Zvornik
05. мај 2024.

Trojka iz bloka 28. juna u Zvorniku

Trojka iz bloka u Zvorniku je događaj, odnosno humanitarni turnir na kojem će se prikupljati sredstva za pomoć porodici Ćirković iz Osmaka kojoj Humanitarna organizacija Srbi za Srbe gradi kuću.

Priču o porodici možete pronaći na sledećem linku: https://www.srbizasrbe.org/ne-moram-nista-jesti-ali-moja-djeca-moraju-imati-sestoro-malisana-odrasta-u-kuci-punoj-budji/.

Kuća je već izrađena u gruboj fazi i stavljena “pod krov“, ali da ostaje takođe veliki dio radova koji obuhvata: ugradnju vanjske i unutrašnje stolarije, izradu podovoa i zidova tzv. “fine faze radova“, provođenje elektro- i vodo-instalacija, opremanje kuće namještajem i bijelom tehnikom i uvođenje grijanja u kuću.

Radove izvodi firma Gradeks iz Zvornika, a u akciju su se uključili i Predjsednik Republike Srpske gospođa Željka Cvijanović i opština Osmaci.

“Svi koji žele da podrže sportsko-humanitarni projekat Trojka iz bloka, od kojeg će sva prikupljena sredstva biti utrošena za izgradnju kuće porodici Ćirković iz Osmaka mogu to da učine uplatom sredstva na broj računa: 562-012-81300241-58 otvoren kod NLB banka a.d. Banja Luka. Takođe, tokom čitave godine otvoren je i humanitarni telefonski broj: 17763, a pozivom na broj se doniraju 2,00 KM (važi za fiksne i mobilne telefone iz mreže MTEL, HT Eronet i BH Telekom). Ostali načini za doniranje mogu se pronaći na donatorskoj platformi Humanitarne organizacije Srbi za Srbe: https://donacije.srbizasrbe.org.

Za sve dodatne informacije o samom turniru i čitavoj akciji kontakt osoba je gospodin Svjetlan Cvijetinović, broj telefona: 066/952-460, a kontakt osoba za izgradnju kuće i pomoć porodici Ćirković je gospodin Saša Vignjević, broj telefona: 065/683-613.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se