25.9 C
Zvornik
29. април 2024.

Vlasenica: Prvačićima poklonjeni interaktivni udžbenici o saobraćaju

Prvačićima Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Vlasenici danas su uručeni saobraćajni bukvari i bojanke, a inicijator akcije je načelnik opštine Miroslav Kraljević.

Načelnik opštinskog Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Nevena Stupar uručila je edukativni materijal koji je poklon Agencije za bezbednost saobraćaja Srbije djeci u Republici Srpskoj, u okviru projekta koji se realizuje u saradnji sa Agencijom za bezbjednost saobraćaja Srpske.

Interaktivni udžbenici prilagođeni su prvačićima, da bi se upoznali o osnovnim pravilima u saobraćaju, što će doprinijeti njihovoj bezbjednosti.

Načelnik opštine Miroslav Kraljević zahvalio je agencijama za bezbjednost saobraćaja Srbije i Republike Srpske, istakavši da ovaj gest predstavlja nastavak uspješne saradnje u realizaciji projekata, s ciljem vaspitanja saobraćajno bezbjedne generacije, počevši od najranijih uzrasta.

Knjiga „Pažljivkova pravila u saobraćaju“ je interaktivna i, uz pomoć aplikacije koja oživljava lik Pažljivka, djeca mogu da uče o pravilima u saobraćaju dok ne nauče da čitaju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se