14.3 C
Zvornik
26. април 2024.

Saobraćajne nezgode i požar u prethodnom danu

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirane su 3 saobraćajne nezgode od kojih su dvije sa materijalnom štetom (u mjestu Pilica i mjestu Đevanje, Grad Zvornik) i jedna sa povrijeđenim licem, te jedan požar u Bratuncu.

Policijskoj stanici Kozluk je 18.01.2022. godine oko 09,35 časova prijavljeno da se dogodila saobraćajna nezgoda na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina u mjestu Skočić, Grad Zvornik u kojoj je jedno lice povrijeđeno. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva motorna vozila. Teretnim motornim vozilom marke “Ford” je upravljalo lice inicijala B.B. iz Zvornika, dok je putničkim vozilom marke “Dacia” upravljalo lice inicijala V.S. iz Zvornika.

Vozaču putničkog motornog vozila su u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik konstatovane lake tjelesne povrede. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode, kao i preduzeli sve druge mjere i radnje u skladu sa zakonom.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se