12 C
Zvornik
20. април 2024.

Dvije saobraćajne nezgode u kojima je povrijeđeno nekoliko osoba

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa  evidentirane su dvije saobraćajne nezgode sa posledicama po lica.

Na magistralnom putu Zvornik – Bratunac, u mjestu Konjević Polje, 02.12.2021. godine oko 09,40 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dva lica zadobila tjelesne povrede. Policijski službenici Policijske stanice Bratunac,  02.12.2021. godine izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo lice inicijala D.P. iz Bratunca koje je upravljalo putničkim motornim vozilom marke „Ford“ i lice F.O. iz Bratunca koje je upravljalo putničkim motornim vozilom marke “Audi”. Radi ukazivanja ljekarske pomoći, u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik su se javili vozač D.P. i suvozač Nj.O., iz putničkog vozila “Ford”, kojom prilikom su vozaču konstatovane teške tjelesne povrede, a suvozaču lake. Nadalje, vozač D.P. je upućen u Univerzitetsko klinički centar Tuzla, radi daljeg liječenja. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio da se dostavi Izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

Policijskoj stanici Kozluk je 02.12.2021. godine oko 17,38 časova prijavljena saobraćajna nezgoda na magistralnom putu Bijeljina – Zvornik, u mjestu Roćević, Grad Zvornik sa povrijeđenim licem. U navedenoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Golf“, kojim je upravljalo lice M.S. iz Zvornika i putničko motorno vozilo „Jetta” kojim je upravljalo lice M.P. iz Loznice, Republika Srbija. Tom prilikom je povrijeđeno lice S.P., suvozač u vozilu „Golf“, koje se javilo u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su mu od strane doktora konstatovane lake tjelesne povrede. Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, koji su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode, vozaču M.P. izdali prekršajni nalog.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se