Crna hronikaVIJESTIZvornik

Izvještaj tužilaštvu protiv lica iz Karakaj za proizvodnju i promet opojnih droga

ZVORNIK – Protiv dva lica čiji su inicijali J.N. i A.K. iz Karakaja podnesen je Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina izvještaj zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik, saopštila je Policijska uprava Zvornik.

-Pripadnici Policijske uprave Zvornik došli su do saznanja da su se lica J.N. i A.K. od početka 2017. do oktobra 2021. godine bavila prodajom opojne droge marihuane na području grada Zvornika – kaže se u saopštenju PU Zvornik.

Preduzimajući dalje aktivnosti na sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, policijski službenici su došli do saznanja da je lice E.G. iz Zvornika drugim licima omogućavalo uživanje opojne droge na području grada Zvornika.

Nastavljajući dalji rad na rasvjetljavanju ovih krivičnih djela, policijski službenici su pronašli osumnjičene osobe, te preduzeli i sve druge mjere i radnje u skladu sa zakonom po nalogu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Tagovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close
Close