15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Gradonačelnik organizovao prijem za Drobnjaka

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović organizovao je danas prijem za kik-boksera Nikolu Drobnjaka koji je osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Italiji.

Stevanović je na prijemu istakao da Drobnjak nije samo uspješan u kik-boksu nego i u drugim životnim oblastima.

„Nikolu poznajem već sedam-osam godina, riječ je o mladom čovjeku koji u životu ništa nije zapostavio. Pored sjajnih sportskih rezultata, a sada je i vicešampion svijeta, bio je uzoran student, završio je Defektološki fakultet, zaposlen je u Centru za socijalni rad, oženjen, otac dvoje djece“, rekao je Stevanović.

On je istakao da na ovog uzornog čovjeka treba da se ugledaju mladi ljudi i sportisti, te da idu putem koji je Drobljak izabrao.

Stevanović je dodao da će grad Zvornik uvijek stati uz njega i da će se, ukoliko bude prilike da učestvuje na Olimpijskim igrama, potruditi da mu se obezbijede sredstva da može adekvatno da se pripremi.

Drobnjak je rekao da se 12 godina bavi kik-boksom i da mu je srebrna medalja na Svjetskom prvenstvu najveći uspjeh do sada.

Drobnjak kod Graonačelnik Zvornika 1

Ističući da je osvajanje vicešampionske titule svijeta za njega ravno senzaciji jer kik-boks nije jedino čime se bavi, Drobnjak je rekao da su mu, ipak, na prvom mjestu porodica i posao.

„Zato je ova srebrna medalja za mene pozlaćena, jer sam se borio sa profesionalcima, ljudima koji žive od tog sporta“, naveo je Drobnjak.

Govoreći o budućim planovima, Drobnjak je rekao da će učiniti sve što je do njega da ode na Olimpijadu i naglasio da podrška grada Zvornika njegovom radu nikada nije izostala.

„Postoje dvije discipline kod nas koje vagaju da li će ta moja disciplina u kojoj sam vicešampion lou kik ili druga K1 biti na olimpijskim igrama. Od toga zavisiti da li ću otići na Olimpijadu, a ja ću dati sve od sebe da krenem na taj put“, poručio je Drobnjak.

Drobnjak se takmiči u kik-boksu u kategoriji do 81 kilogram.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se