10.9 C
Zvornik
23. април 2024.

Saobraćajna nezgoda u Konjević polju

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela i tri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posledicama po lica.

Na raskrsnici magistralnog puta Bratunac – Zvornik, u mjestu Konjević Polje, opština Bratunac, 13.10.2021. godine oko 13,35 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali teretno motorno vozilo marke „Mercedes” kojim je upravljalo lice S.R. iz Srebrenika i putničko motorno vozilo „Golf 4“ kojim je upraavljalo lice K.A. iz Ilijaša.

Vozač, suvozač i putnik iz putničkog motornog vozila su zadobili tjelesne povrede, te su preveženi u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje će biti utvrđen stepen povreda kod navedenih lica, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Na lice mjesta, pored policijskih sužbenika Policijske stanice Bratunac je upućena i uviđajna ekipa PS Bratunac, koji su nakon izvršenog uviđaja preduzeli i sve drue mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju dokumentovanja navedene saobraćajne nezgode.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se