14.3 C
Zvornik
26. април 2024.

Rasvijetljena četiri krivična djela protiv imovine u Vlasenici

Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, dana 05.10.2021. godine lišili su slobode lice D.K. iz Vlasenice, a 06.10.2021. godine lice V.S. iz Vlasenice, zbog osnova sumnje da su zajedno sa licem D.D. iz Vlasenice izvršili dva krivična djela „Krađe“ i dva krivična djela „Teške krađe“.

Policijskoj stanici Vlasenica, prijavljeno je nn lice ili više njih da su sredinom prošle godine i od juna do oktobra ove godine otuđili razne vrijedne predmete, nakon čega su policijski službenici PS Vlasenica preduzimanjem operativnih mjera i istražnih radnji došli do saznanja da se u vezu sa navedenim krivičnim djelima mogu dovesti lica D.K., D.D. i V.S., svi iz Vlasenice, i nad istim izvršili kriminalističku obradu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Policijski službenici PS Vlasenica, nastavljaju dalji rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti kako bi utvrdili da li se navedena lica mogu dovesti u vezu i sa drugim krivičnim djelima na području PS Vlasenica, a nakon čega će biti podnešeni izvještaji o počinjenim krivičnim djelima Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, Područnoj kancelariji Vlasenica.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se