18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Otmica u Doboju: Zlostavljali sugrađanina dok se nije onesvijestio

Osobe Z.B., S.P. i A.S. iz Doboja uhapšene su zbog sumnje da su sugrađaninu B.F. nanijeli teške tjelesne povrede skalperom, a prije toka ga silom i prijetnjom uvukli u hjundai, rečeno je iz Policijske uprave Doboj.

„Tokom prevoženja do jednog lokaliteta na području grada Doboja S.P. i A.S.  su istom zadali više udaraca rukama i nogama po raznim dijelovima tijela. Stigavši na lokalitet S.P. i A.S. su upotrebom sile držali oštećenog dok je Z.B. izvršilo skidanje odjevnih predmeta sa istog, nakon čega mu je ruke vezalo plastičnim jednokratnim vezicama, a potom mu upotrebom skalpera nanijelo više povreda po cijelom tijelu“, dodaje se u saopštenju.

Nakon što je žrtva izgubila svijest, navedene osobe su se udaljile sa lica mjesta u nepoznatom pravcu ostavivši oštećenog u besvjesnom stanju.

„Na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres stana kojeg koristi Z.B. priklikom čega su pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenim krivičnim djelima, manja količina opojne droge i municije“, navodi se u saopštenju.

Iz Policijske uprave su rekli da su navedene osobe predate u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se