20.4 C
Zvornik
29. април 2024.

Policijska uprava Zvornik započela sa realizacijom akcije „Zaštitimo djecu u saobraćaju“

Komandir Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik Radenko Vasiljević i komandir Policijske stanice Zvornik Dragoslav Ostojić, juče su u prostorijama Osnovne škole Sveti Sava u Zvorniku održali radni sastanak sa direktorom navedene škole Goranom Ivanovićem, čime je započeta prva faza realizacije republičke akcije „Zaštitimo djecu u saobraćaju“.
Tema održanog sastanka bila je dosadašnja saradnja ove obrazovne institucije i Policijske uprave Zvornik, kao i smjernice za nastavak dalje saradnje i njenog unapređenja.
Na sastanku su predočeni podaci o broju upisanih učenika u centralnu obrazovnu ustanovu, kao i podaci o vremenskim intervalima održavanja nastave, te su istaknuti drugi podaci koji su policijskim službenicima potrebni pri organizovanju poslova i zadataka usmjerenih na zaštitu najmalađih učesnika u saobraćaju.
Na kraju sastanka doneseni su određeni zaključci na polju saradnje ovih institucija, a sve u cilju održavanja povoljnog stanja bezbjednosti kao i povećanja nivoa bezbjednosti učenika.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se