naslovnaVIJESTIZvornik

Požar i četiri krivična djela obilježila prethodna 24 sata u Zvorniku

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lica. Evidentiran je jedan požar

Policijskoj stanici Srebrenica, 01.04.2021. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz porodične kuće koja se nalazi u mjestu Dvizovići, opština Srebrenica, otuđilo trimer i motornu testeru. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Srebrenica. O navedenom događaju upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Policijskoj stanici Šekovići, 01.04.2021. godine, prijavljeno je da je R.V. iz Šekovića, vrijeđao prijavitelja. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Šekovići koji su licu R.V. uručili prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.  

Na magistralnom putu Zvornik – Vlasenica, u mjestu Zaklopača, opština Milići, 01.04.2021. godine oko 07,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Renault”, kojim je upravljao G.M. iz Bijeljine, koji je u ovoj nezgodi zadobio tjelesne povrede. Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Milići, odakle je upućen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Milići. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Tagovi
Back to top button
Close
Close