4.4 C
Zvornik
27. април 2024.

Pojačane aktivnosti tokom predstojećih praznika

Policijska uprava Zvornik preduzima pojačane aktivnosti iz svoje nadležnosti kako bi predstojeći praznici protekli u miru i bez incidenata. U vezi s tim, napominjemo da će biti pojačano prisustvo policijskih službenika na terenu, naročito u blizini ugostiteljskih objekta i na frekventnijim saobraćajnim trasama, sa ciljem održavanja povoljne bezbjednosne situacije.
Ovom prilikom apelujemo na sve građane da se ponašaju odgovorno i da poštuju zaključke Republičkog štaba za vanredne situacije i preporuke Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, kako bi spriječili da neodgovornim ponašanjem ugroze svoje ali i zdravlje drugih ljudi.
Takođe, obzirom da se u periodu ispred nas može očekivati konzumiranje veće količine alkohola kao i upotreba pirotehničkih sredstava, apelujemo na sve građane da predstojeće praznike obilježe na miran i dostojanstven način, bez upotrebe pirotehničkih sredstava i vatrenog oružja, kako bi izbjegli neželjene posljedice.
Policijska uprava Zvornik poziva građane da nastave sa pružanjem bezbjednosno interesantnih i korisnih informacija, po kojima policija u okviru svojih nadležnosti i postupa, kako bi unaprijedili postojeće povjerenje između građana i policije i kako bi doprinijeli većem stepenu bezbjednosti građana i njihove imovine.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se