Zvornik sljedeća stanica Nektar OK Fest karavana

Usljed pandemije korona virusa koja je od marta mjeseca prisutna u našoj zemlji i regiji i koja je u potpunosti promjenila životne navike i svakodnevnicu, te u negativnom kontekstu značajno uticala na mnoge privredne grane, od kojih su najpogođenije turizam i festivalska industrija, kao i kompletna kulturna scena, svi događaji, festivali i manifestacije većeg kapaciteta u našoj zemlji, regiji, Evropi i svijetu su prolongirani za narednu godinu.

Stanice Nektar OK Fest karavana su one sredine iz kojih dolazi najveći broj posjetilaca na Tjentište, kako bi im na taj način pružili zahvalnost za ukazano povjerenje tokom 6 godina postojanja festivala, ali i kako bi im u vrijeme krize izazvane pojavom korona virusa donijeli dašak Tjentišta i festivala u njihov grad. Kompletan program sprovodi se u skladu sa svim epidemiološkim mjerama koje su u trenutku realizacije istoga na snazi. 

OK team već je najavio program za Zvornik (05. – 06. novembar) gdje se program realizuje u saradnji sa Domom omladine Zvornik i Kulturnim centrom Banski dvor.

Program možete pogledati u nastavku:

Zvornik 05. – 06. novembar

DOM OMLADINE ZVORNIK

četvrtak 05. novembar

18:00 – projekcija filma „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva

20:00 – projekcija filma „Nebeska tema – Priča o Vladi Divljanu“, režisera Mladena Matičevića

Petak 06. novembar

19:30 – Otvaranje izložbe – „OK Fest retrospektiva“ – autora Marka Ristića i Vedrana Ševčuka

20:00 – Koncert Combine Quartet

Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a ulaznice možete od 01. novembra preuzeti u Domu omladine Zvornik.

Back to top button