13.1 C
Zvornik
08. мај 2024.

Sokolovi se vratili sa medaljama sa Prvenstva BiH za starije pionire i juniore

ZVORNIK – Na danas održanom Prvenstvu BiH za starije pionire i juniore u Lukavcu nastupilo je 11 takmičara džudo kluba „Sokolovi„ iz Zvornika.

Svi ovi takmičari su vikend prije ostvarili plasman osvojivši jedno od prva tri odličja na prvenstvu Republike Srpske u Aleksandrovcu.

Prema riječima predsjednika UO DŽK „Sokolovi„ Daneta Pepića danas je niz loših razloga uticalo na nešto bleđu sliku takmičara od kojih se očekivalo da se popnu na najviša pobjednička postolja.

-Međutim i ako loš dan uspjeli smo da osvojimo 4 bronzane medalje i to po dvije u konkurenciji juniorki i starijih pionirki, rekao je Pepić za naš portal.

U konkurenciji juniorki bronzane medalje su osvojile Andrea Savić u kategoriji -78 kg i Tamara Pantić u kategoriji +78 kg. Dok su se u konkurenciji starijih pionirki medaljama okitile Anastasija Memedović u kategoriji -57 kg i Teodora Bošković u kategoriji +63 kg.

Već sledeći vikend najbolji kadeti Sokolova, mlađi pioniri i mlađi seniori nastupaju na prvenstvu BiH u Istočnom Sarajevu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se